Goederentrein Wagons met de tekst cargo

Goederentransportverzekering

Uw bedrijf uitstekend verzekerd tegen schade aan goederen door verlies of beschadiging tijdens transport. Scherpe premie en deskundige begeleiding.

Vraag offerte aan

Goederentransportverzekering voor elke lading

Als u regelmatig grotere hoeveelheden goederen vervoert, is de kans groot dat u wel eens schade oploopt. Dat is niet alleen vervelend voor u als transporteur of leverancier, maar ook voor de ontvanger ervan. Met de goederentransportverzekering weet u zich verzekerd tegen deze schade.

De goederentransportverzekering keert uit bij schade tijdens het transport van goederen, of het nu om beschadiging of verlies gaat. Ook als de vervoerder zelf aansprakelijk is, keert de goederen transportverzekering uit. Zo houdt u uw kwaliteit hoog en uw klanten tevreden, ook als het eens mis gaat.

Goederentransportverzekering voor expediteurs

Heeft u een expeditiebedrijf en is het vervoeren van goederen uw belangrijkste business? Maak dan een afspraak voor een maatwerkofferte voor uw goederen transportverzekering. Wij helpen u graag om de beste polis tegen de laagste kosten samen te stellen.

Voordelen van de goederentransportverzekering

  • Vergoeding van schade aan goederen door verlies of beschadiging tijdens transport.
  • Verzekering keert ook uit bij eigen aansprakelijkheid.
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.
  • Extra: neem uw goederen transportverzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.

Vragen over uw goederentransportverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: (075) 684 19 93.

Bundel uw bedrijfsverzekeringen

Uw goederentransportverzekering kunt u opnemen in ons flexibele pakket bedrijfsverzekeringen. Dit levert u extra premiekorting op en alle polissen sluiten naadloos op elkaar aan.

Meer informatie

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.